پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان طی پیامی اول شهریورماه زادروز شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان شاغل در دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

یکم شهریور ماه، سالروز ولادت شیخ الرئیس حسین بن عبدالله معروف به ابن سینا و روز پزشک بهانه شایسته‌ای است که تلاش‌های ارزنده پزشکان این مرز و بوم مورد تقدیر و توجه قرار گیرد.
سپید جامگانی که با تکیه بر خدای قادر و متعال، و بهره گیری از علم و دانشی که سال ها برای کسب آن تلاش کرده اند، در اوج فروتنی می کوشند تا درد و رنجی از تن رنجور بیماران کم کنند و نعمت سلامتی را به آنان بازگردانند.
از خودگذشتگی و فداکاری پزشکان متعهد و دلسوز بر کسی پوشیده نیست و با هیچ پاداشی جز اجر الهی و رضایت او  قابل جبران نیست.
نیک می دانم که در این راه مقدس و البته شکرین ، گاه ناملایماتی رخ می نماید و سختی هایی حادث می گردد که بر پیکر و جان گرانمایه تان سنگین می آید ، اما ایمان دارم که هیچ مانع و پرچینی راه را بر خدمت خیرخواهانه و خدا دوستانه شما پیام آوران رحمت الهی نمی تواند بست و هیچ عامل تحدید ، تهدید و حد و مرزی در آئین مهر ورزی شما پزشکان نمی توان تصور کرد و مردمان همواره از آبشار عاطفه و علم شما ، سرسبزی و جان تازه می یابند.
فرهنگ غنی ایران اسلامی، بزرگ مردانی را تربیت کرده که فروغ علم و اندیشه‌شان در سپهر دانش بشری، همواره راهگشا بوده است و در سایه سار ارزش‌ها و آموزه‌های دینی، علم را در خدمت انسانیت و رشد فضلیت‌های اخلاقی قرار داده‌اند.
در پایان لازم می دانم ضمن تقدیر فراوان از خانواده های محترم تان که با صبر و بزرگ منشی ، یاری گر شما و در نهایت یاور مردم شریفمان هستند، به دلیل وجود درهای گران بهایی چون شما در کنارشان ، به آنان تبریک گفته و دعا کنم که همواره شاد ، سلامت و موفق باشید.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی