پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی همکاران محترم تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

بسم‌ الله الرحمن‌الرحیم

پیامبرصلی الله علیه وآله (میزان الحکمه ، ح۱۴۳۷۱) :

إنَّ اللَّهَ تَعالی یُحِبُّ مِنَ العامِلِ إذا عَمِلَ أن یُحسِنَ (خدای تعالی دوست دارد وقتی کسی کاری می‏کند آن را به خوبی انجام دهد.)

روز ۴ شهریورماه در ایام هفته دولت و گرامیداشت خاطره بزرگوارانی چون شهیدرجایی و شهیدباهنر به نام «روز کارمند» نامگذاری شده است.

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات، ایجاد آرامش در جامعه زمینه‌سازی در جهت رشد و تعالی سازمان  است.

در مجموعه دانشگاهی ما نیز مسئولیت سنگین پشتیبانی نیروهای تخصصی به عهده کارمندان پرتلاش است و هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسید.

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی