پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز دارو و داروساز

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی در پیامی فرارسیدن روز دارو و داروساز را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

زکریای رازی بزرگ مردی است که اعتبار نامش در تاریخ بشری همواره یادآور نگرش اصیل همه دانشمندان و متخصصان ایرانی به مقوله تحقیق بوده است و آثار کم نظیری چون الحاوی و طب المنصوری که در قرون متمادی به عنوان مرجع آموزش پزشکان و دانشمندان در سراسر جهان مورد استناد بوده ، یادآور رشد و شکوفایی علم و پژوهش در گهواره تمدن ایرانی _ اسلامی است .
ارتقای سلامت جامعه مدیون تلاش ها و زحمات افرادی است که علم و دانش و تخصص خود را صمیمانه و بی دریغ به دیگران تقدیم می کنند؛ دارو و داروسازی درتامین سلامت جامعه و خصوصاً بیماران نقشی بی بدیل و جایگاه ویژه ای دارد و این خود بهانه ای است که در زادروز حکیم زکریای رازی همت والای این قشر دیگربار ستوده شود.
پنجم شهریور فرصت مناسبی برای یاد آوری، تجلیل از نقش مهم و تعیین کننده جامعه داروسازان درچرخه نظام تامین سلامت و بهداشت و درمان کشور است.
بدون شک این پیشینه پرافتخار بیانگر توانمندی بی نظیر دانشمندان این خطه در تولید علم و توسعه پژوهش می باشد و در این مجال از تلاش های سازنده شما عزیزان در حوزه سلامت و پژوهش قدردانی نموده و صمیمانه توفیق جامعه ارجمند داروسازی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم .

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی