پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن سالروز ازدواج رسول اکرم(ص) با حضرت خدیجه کبری(س)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت فرارسیدن دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیامبر(ص) با حضرت خدیجه(س) پیامی صادر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

دهم ربیع الاول سرآغاز پیوند فرخنده ی پیامبر(ص) با حضرت خدیجه(س) است. درست ۲۵ بهار از عمر گرانبها و پر برکت پیامبر می گذشت که با بانوی پاکدامنی به نام «خدیجه» که برترین بانوی روزگار خویش بود، پیمان زناشویی امضاء کرد و فصل جدیدی در زندگی مشترکشان گشوده شد.

اینجانب ضمن عرض تبریک سالروز زلالترین و مقدس ترین پیوند هستی به ساحت مقدس امام زمان(عج)، به همه دانشگاهیان خصوصاً دانشجویان عزیز دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی