پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»

و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید. (آل عمران: ۱۰۳)

هفته وحدت، یادآور ولادت رسول خوبی‌ها و آخرین فرستاده پروردگار است،‌ پیام‌آوری که وحدت امت اسلامی را از راهبردهای بنیادین اقتدار امت اسلامی در تمام زمان‌ها و مکان‌ها قرار داد. روایت روز میلاد آخرین نبی این کره خاکی، ریسمانی محکم برای اتحادی از جنس برادری برای مذاهب اسلامی است. همان هدفی که پیامبر عظیم الشان اسلام در پرتو چنگ زدن به «حبل‌الله»، چراغ راه هدایت ما مسلمانان قرار دادند.

اینجانب فرا رسیدن هفته وحدت و خجسته میلاد پر برکت خاتم پیامبران الهی، بشارت‌دهنده وحی و پیام‌آور اخلاق و عزت، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله وسلم) و ولادت فرخنده ی امام جعفر صادق (علیه السلام) را به عموم مسلمین جهان و کلیه دانشگاهیان محترم به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز اهل سنت دانشکده تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی