پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به برگزیدگان جشنواره عهد جانانه از دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان پیرو برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره ملی «عهد جانانه» در دانشگاه علوم پزشکی ایران و اعلام اسامی برگزیدگان با صدور پیامی به افتخارآفرینان این دانشکده تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

خانواده علوم پزشکی لارستان بار دیگر در رویدادی ملی توانستند نام پرافتخار این دانشکده را طنین انداز کرده و با قلم فرسایی شما عزیزان، برگی زرین، بر دفتر تاریخ پرافتخار این دانشکده افزوده شد.

افتخارآفرینی استاد ارجمند سرکارخانم “سارا مقدم” عضو هیأت علمی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) و دانشجوی محترم جناب آقای “مجتبی علیپور” با کسب مقام در جشنواره ملی عهد جانانه، بار دیگر توانمندی عزیزان در این دانشکده را در زمینه های فرهنگی به اثبات رسانید و می توان با سربلندی و افتخار اذعان کرد که خانواده علوم پزشکی لارستان در کنار جایگاه علوم پزشکی در کشور، در امر فرهنگ و هنر نیز در کشور نام آورند.

اینجانب ضمن تبریک این موفقیت به یکایک اعضای خانواده بزرگ علوم پزشکی لارستان، از افتخار آفرینان این دانشکده که در این جشنواره حضور یافته و موفق به کسب رتبه های برتر جشنواره شدند صمیمانه قدردانی می کنم و امیدوارم به یاری شما عزیزان، دانشکده علوم پزشکی لارستان در کنار جایگاه علمی، پرچمدار جلوه های متعالی فرهنگ ایرانی- اسلامی نیز باشد.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی