پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن میلاد یازدهمین اختر تابناک ولایت امام حسن عسکری (ع) را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وجود گرانبهای اهل بیت علیهم السلام و تمسک به سیره معصومین، همواره چراغ راه هدایت بوده و برکات و نعمت های فراوانی در زندگی مسلمانان و شیعیان داشته است. ولادت با سعادت امام حسن عسکری (ع) نیز نقطه عطفی در تاریخ تشیع بود. آماده سازی شیعیان برای ورود به دوران غیبت منجی بزرگ عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج) مسئولیت خطیری بود که با صبر و بردباری و درایت بی نظیر ایشان در مبارزه با ظلم و ستم خلفای عباسی به نیکوترین شکل به انجام رسید.

اینجانب ضمن تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن عسکری (ع) به تمامی پرسنل خدوم نظام سلامت و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت، اساتید محترم و دانشجویان گرامی امیدوارم خداوند متعال توفیق پیروی آن امام همام را به همه ما عنایت فرموده و در فرج فرزند بزرگوارش حضرت مهدی (عج) و رفع بیماری و مشکلات بشریت تعجیل فرمایند.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی