پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت ایام الله دهه فجر

Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت ایام الله دهه فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«دهه‌ی فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و آن بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا کرده است.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۱۱ دی ۱۳۶۹)

دهه مبارک فجر، تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملت عزیز ایران اسلامی است. ملتی که برگ زرینی را در تاریخ بشریت گشود و فریاد خدا خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین انداز کرد. این روزها یادآور اراده و عزم ملت ایران در مسیر تحقق فرداهایی بهتر و یکدلی و همراهی همیشگی در جهت صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است. اینک در آستانه چهل و دومین سالگرد این انقلاب شکوهمند، لازم است تلاش مضاعفی در مسیر حمایت از این دستاوردها و تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی انجام دهیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر فقید انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) و تمامی شهیدان انقلاب اسلامی، چهل و دومین سالگرد بهار انقلاب و یوم‌الله دهه فجر را به ملت قهرمان ایران به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک عرض مینمایم و از پیشگاه حضرت احدیت سعادتمندی و توفیقات روزافزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور ذیل تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری مد ظله العالی خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی