Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«اِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ،  فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ،  إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ»

نامگذاری سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان «روز زن» توسط امام امت، خمینی کبیر (ره) اقدامی فرخنده و مبارک بود که نه تنها به عنوان بزرگداشت مقام انسانی کامل، که به معنای ترسیم کننده حرکت زن مسلمان به سوی کمال متعالی، با محور قرار دادن شخصیت آن حضرت به عنوان «الگوی فاطمی» است. الگویی که همواره یادآور اهمیت و ضرورت توجه به آموزه های اخلاق و منش فردی و اجتماعی بانوان سرزمین ایران اسلامی است.

اینجانب خجسته میلاد با سعادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا (س)، روز مادر و روز زن را به کلیه همکاران ارجمند تبریک عرض نموده و ضمن ادای احترام به پیشگاه همه مادران و زنان شایسته این سرزمین، بویژه بانوان گرانقدر دانشکده علوم پزشکی لارستان، از خداوند یکتا توفیق پیروی از آن بزرگ بانوی دو جهان را برای همگان خواهانم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی