Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه که مزین به روزهای پاسدار و جانباز شده است تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«پاسداری، یک فرهنگ است؛ فرهنگ عزّت و افتخار است.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۱۷ مهر ۱۳۸۱)

شعبان، ماهِ سراسر نور و سرور و ماه ولادت چند تن از ائمه معصومین علیهم السلام است. در چنین روزی سرور جوانان اهل بهشت و الگو و پیشوای سوم شیعیان، حضرت امام حسین(ع) به ولادت رسید. روزهای آغازین ماه شعبان المعظم یادآور پاسداری آن حضرت از حریم ناب دین محمدی(ص) است که ما یادش را با لقب سیدالشهداء بر قلوبمان حک کرده‌ایم، و یادآور رشـادت‌های جانباز کربلا حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روایت گری های حضرت امام زین العابدین (ع) از واقعه دشت کربلا و روز عاشوراست. حرکتی عظیم که با اتکا به پیشینه‌ای معنوی و حماسی، باعث شد تا اسلام و شیعه در عصر حاضر در عرصه جهانی متعالی بماند و این ایام بزرگ به عناوین روز پاسدار و جانباز در تقویم ما بدرخشد و تکریم از پاسداران و جانبازان انقلاب اسلامی به وظیفه‌ای بی‌بدیل تبدیل گردد.

اینجانب فرارسیدن ایام میلاد با سعادت سروهای سرافراز وادی عشق و اسوه های آزادگان و دلدادگان جهان حضرت امام حسین (ع) و حضرت قمر بنی‌هاشم ابوالفضل العباس (ع) و نیز ولادت حضرت امام سجاد (ع) را به تمامی دانشگاهیان و پاسداران حریم ولایت و جانبازان میهن عزیز ایران اسلامی به ویژه مقام معظم رهبری مد ظله العالی تبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه پروردگار سلامتی و توفیق و استواری در این راه مقدس را از خداوند سبحان خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی