پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز استاد

Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز استاد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بسمه تعالی

اقْرَأْ باسْمِ رَبِّکَ الَّذی خَلَقَ خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ- اقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَکْرَمُ- الَّذی عَلَّمَ بالْقَلَمِ

دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری، فرصت مغتنمی است تا مراتب سپاس خود را تقدیم تمامی اساتید این مرز و بوم ، به ویژه اساتید فرهیخته ی این دانشکده نمایم.

در طول تاریخ، همواره بر بزرگداشت و تکریم مقام معلم، تأکید شده و سخنان بسیاری درباره جایگاه معلم گفته شده است؛ به گونه‌ای که تلاش برای نوشتن جمله‌های تازه درباره شأن و منزلت والای مقام استاد و معلم به تکرار خواهد انجامید. بی‌شک پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل ِ آینده‌ساز جوان است ؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان، تکریم جامعه است .

بی‌تردید اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه با همراهی و مشارکت دانشجویان، نقش مهمی در دستیابی به انواع موفقیت‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی برای ایران اسلامی داشته و دارند.

اینجانب ضمن عرض تبریک ، سپاس خویش را به محضر همه اساتید محترم که فرزندان این مرز و بوم وامدارشان هستند ابراز داشته و تلاش های بی شائبه تلاشگران عرصه علم و مجاهدان صحنه عمل را ارج  نهاده و توفیقات روز افزون همگان را از خداوند متعال خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی