Home » Uncategorized » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی دانشگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده با صدور پیامی فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت؛ در متن این پیام آمده است:

هلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ

دانشجویان عزیز، ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت و شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران است. اقتدار و افتخار غرورآمیز ایرانِ اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعیِ این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد.
بدون شک اصلی ترین رسالت دانشگاهی، تولید علم و دانش آمیخته با اخلاق، ایمان و معرفت است و فلسفه وجودی دانشگاه نیز دانشجو است؛ به همین منظور، برای رسیدن به این هدف والا و ایجاد دانشگاه تمدن ساز می بایست روحیه علم محوری همراه با درایت و دانایی بر جامعه تسلط یابد که لازمه این مهم، تلاش و پشتکار شما عزیزان در محیط دانشگاه است.
اینجانب سال تحصیلی جدید را به دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان نو ورود و اساتید ارجمند و کلیه همکاران دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم در پناه عنایات حضرت حق، سال تحصیلی جدید، سالی سرشار از پیروزی های علمی و فرهنگی برای جامعه دانشگاهی باشد.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی