پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت دانشجو

Home » Uncategorized » پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده با صدور پیامی فرارسیدن روز دانشجو را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

“بسم الله الرحمن الرحیم”

روز دانشجو، روز تاکید بر نقش مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت علمی و معنوی و سیاسی کشور است.
امروز دانشجوی مسلمان انقلابی دو رسالت مهم بر عهده دارد: نخست این که تلاش کند تا به بالندگی علمی برسد و دوم این که در مواجهه با رویدادها و مناسبات اجتماعی و سیاسی و در قبال سرنوشت جامعه با کوله باری از تعهد و دانش، به نقد منصفانه، آگاهانه و محترمانه در جهت اصلاح و ارتقا بپردازد؛ حرکت تلاش در راستای این دو رسالت تأمین کننده آینده ای آباد در کشور عزیزمان است.
اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو، روز تاکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت مداری، روز تاکید بر لزوم تقویت معنویات و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی را به جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان فهیم و فرهیخته دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک عرض می کنم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی