پیام تبریک معاون آموزشی ، تحقیقات فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت روز بهداشت حرفه ای

دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی در پیامی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان ،  فرارسیدن ۲۸ آوریل ۹ اردیبهشت ماه را که از سوی سازمان بین‌المللی کار(ILO)  به عنوان روز جهانی بهداشت حرفه‌ای نامگذاری شده است ؛  به همکاران ، اساتید محترم و دانشجویان گرامی رشته بهداشت حرفه ای تبریک عرض نموده و برای همه عزیزان آرزوی سلامتی و بهورزی نمود.

وی افزود : نقش همکاران عزیزمان در رشته بهداشت حرفه ای همواره در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی شاغلین مورد تقدیر بوده است به ویژه در شرایط فعلی مواجهه با بیماری کویید ۱۹ که اهمیت و جایگاه این رشته بیش از بیش تجلی یافته است .

بدین وسیله از کلیه این عزیزان که در راستای ارتقاء سلامت جامعه تلاش پیگیر و مجدانه داشته و دارند قدردانی بعمل می آید.