پیام تبریک معاون آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی دانشگاه به مناسبت دهه فجر

متن پیام تبریک معاون آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی دانشگاه به مناسبت دهه فجر به شرح ذیل است:

بسمه الله الرحمن الرحیم

وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَی بِآیَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَکَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ وَذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللّهِ إِنَّ فِی ذَلِکَ لآیَاتٍ لِّکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ

انقلاب اسلامی ایران، آثار فرهنگی فراوان به همراه داشته است که نخستین آنها، احیای اسلام و مطرح کردن آن در دنیا به عنوان مکتبی حیات بخش است. انقلاب موفق شد تا زنگارها و پیرایه ها را از اسلام برگرفته، حقیقت ناب آن را به مردم بنمایاند.انقلاب اسلامی از کسانی که خود را در برابر بیگانگان باخته بودند مردانی باشخصیت و مستقل ساخت که با توکل به خدا، تکیه بر استعدادها و نیروهای درونی خویش توانستند روی پای خود بایستند و موفقیت های چشمگیری نیز کسب کنند که بر افراد آگاه پنهان نیست.
ایام الله دهه فجر صفحه ی زرینی ست که همواره بر تارک تاریخ مبارزه حق طلبی انسان های آگاه علیه مستکبرین خودکامه و ایادی زورگوی آنها می درخشد. دهه ی مبارک فجر، یادآور بصیرت و بشارت ملتی منسجم، خداجوی و ولایت مدار است که توانست تحت هدایت رهبری دوراندیش و شجاع و با بهره گیری از تعالیم عالیه دین مبین اسلام در رویارویی با استبداد شاهنشاهی فصل جدیدی از حیات سیاسی و فرهنگی خویش را آغاز کند و موجب احیای دین و معارف الهی در سرزمین کهن ایران شود.
انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در حالی وارد چهلمین سال عمر پر برکت خود می شود که انوار الهام بخش آن سراسر منطقه، جهان اسلام و فراتر از آن را در بر گرفته و موجب بیداری ملت ها در کشورهای مختلف شده است.

اینجانب فرا رسیدن ایام غرور آفرین و شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی ایران را محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران ، عموم دانشگاهیان عزیز و همکاران خود در حوزه ی آموزشی تحقیقات فرهنگی دانشجویی تبریک عرض می نمایم  و از پیشگاه حضرت حق، سعادتمندی و توفیقات روزافزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان