پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

Home » Uncategorized » پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیامی، فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت زینب کبری (س) و هفته بزرگداشت مقام پرستار را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت زینب (س) را تجسم و نماد صبر نامیده اند که هم تیمارداری بیماران، هم پرستاری فرزندان و هم کاروان داری کاروانی را بر عهده داشت که دچار مصیبت بودند.
حضرت زینب (س) مقام پرستار را در دشت کربلا چنان اعتبار بخشید که امروز روز پرستار به زادروز آن بانوی بزرگ، شکوه و عظمت یافته است.
همکاران عزیز پرستاری در دوران مواجهه با کرونا اثبات کردند که پرستاران در شرایط سخت از جان خود برای سلامت جامعه دریغ نمی ورزند و چه بسیار مدافعان سلامتی که با بهره گیری از الگوی بانوی صبر و ایثار حضرت زینب کبری (س) در این دوران جلودار صحنه خدمت به همنوعان خود بودند و از بذل جان خود و ارامش خانواده دریغ نورزیدند.
اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران ایران زمین و منادیان انسانیت و ایمان به ویژه پرستاران دلسوز، اساتید و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی