پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر زهرا کشتکاران در پیامی روز  جهانی ماما را  به سبزپوشان عرصه مامایی به همکاران و اساتید این دانشکده تبریک گفت. متن پیام وی به شرح ذیل می باشد.

قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امید آفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد.

روز جهانی ماما، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک  همکاران فرهیخته ای است که با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات انسانی پاک و نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم میزنند.

در طرح تحول سلامت، زایمان آسان، ایمن و رایگان در محیطی که شأن و منزلت مادران ایرانی را مدّنظر قرار داده است، به خوبی دیده شده است تا مقام والای مادر با ارج نهادن به مقام ماما در هم آمیزد و با بهره گیری از توان علمی و عملی ماماها، سلامت مادران حاصل و شاهد شکوفایی و افزایش زایمان های مطلوب و خوشایند برای مادران باشیم.

اینجانب روز جهانی ماما را به مهربانان سخت کوش و صبوری که نوید دهنده حیات، نشاط و سلامت هستند تبریک عرض نموده و امیدوار است که در ارائه مراقبت های مامایی با کیفیت و به دنبال آن اعتلای سلامت جامعه بیش از پیش موفق باشید.