به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، سرپرست معاونت آموزشی،تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده طی پیامی راه یابی سر کار خانم نرجس آبشرشری عضو هیات علمی این دانشکده را به مقطع دکترای تخصصی تبریک گفت . در بخشی از این پیام می خوانیم:

“بسم الله الرحمن الرحیم”

” توفیق ورود به گستره علم ودانش، یکی از موهبت های الهی است که ، هر انسانی بی شک در سایه تلاش و توکل به پروردگار کسب می نماید”

بدین وسیله موفقیت و قبولی شما را در مقطع دکترای تخصصی (PHD) رشته آموزش پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز که نشان از همت والای شما می باشد را تبریک میگویم و از خداوند منان شادکامی، سلامت و توفیق روز افزون در تمام عرصه های زندگی را مسئلت می نماییم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی