پیام تسلیت دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت درگذشت دکتر ناصر (محبوب) زینلی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران با صدور پیامی درگذشت ناگهانی دکتر ناصر (محبوب) زینلی رزمنده و دندانپزشک حاذق لارستان بزرگ بر اثر بیماری کرونا را تسلیت گفت. متن پیام به شرح ذیل است :

اِنّا للّه وَ اِنّا اِلَیْهِ راجِعوُن

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت ناگهانی همکار ارجمند جناب آقای دکتر ناصر (محبوب) زینلی رزمنده دلاور، دندانپزشک حاذق لارستان بزرگ را به خانواده محترم آن مرحوم و کلیه همکاران تسلیت عرض می نمایم.
هر چند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست. از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم و جامعه ی پزشکی و درمانی لارستان صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت دارم .
روحش شاد و یادش گرامی باد.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی
دانشکده علوم پزشکیو خدمات بهداشتی درمانی لارستان