Home » Uncategorized » پیام تسلیت سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی به سرکار خانم مظلومی مصیبت وارده را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«إِنَّا للهِ وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ»

ضایعه ناگوار در گذشت زن عموی گرامیتان اینجانب و دیگر همکاران را ‏بسیار اندوهگین و متأثر کرد.‏ ضمن ابراز تأسف و همدردی از طرف خود و سایر همکاران در دانشکده علوم پزشکی این مصیبت را خدمت سرکارعالی و خانواده آن مرحومه تسلیت عرض نموده و  مغفرت و آمرزش برای ایشان و صبر جزیل برای بازماندگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی