پیام تسلیت معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی به دانشجوی ارجمند نسرین پاینده

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پی درگذشت پدر سرکار خانم نسرین پاینده دانشجوی محترم رشته بهداشت عمومی دانشکده بهداشت پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر نمودند.

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

سرکار خانم نسرین پاینده دانشجوی محترم رشته بهداشت عمومی

اندوه بی پایان ما از این واقعه دردناک قابل وصف نیست.

درگذشت پدر بزرگوارتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان