Home » اخبار و رویدادها » پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیامی، فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرجمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه الزهرا یا بنت رسول الله!

ایام فاطمیه روز‌های غم بار سوگواری بر شهادت بزرگ بانویی است که معیار فضایل بود و همگان را به پارسایی و پایداری فرا می‌خواند. حضرت زهرای مرضیه (س) ام ابی‌ها و تکیه گاه پیامبر عظیم الشان السلام، و بزرگ‌ترین آموزگار بانوان جهان. او که در دوران حیات خویش نمونه عصمت و صبر و ایثار بود و با شهادت مظلومانه و سیره زندگی خود به جهانیان آموخت هر کس به ریسمان الهی و خاندان نبوت تمسک جوید، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.
باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.
زنان مسلمان در زندگى شخصى، اجتماعى و خانوادگى خود باید زندگى فاطمه زهرا (س) را از جهت خردمندى، فرزانگى، عقل و معرفت الگو و سرمشق خود قرار دهند و از بُعد عبادت، مجاهدت، حضور در صحنه تصمیم گیریهاى عظیم اجتماعى، خانه دارى، همسردارى و تربیت فرزندان صالح از زهراى اطهر(س) پیروى کنند.
اینجانب فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را محضر حضرت بقیه الله الاعظم(روحی و ارواحنا له فداه)،تسلیت عرض نموده، توفیق همگان را در راستای آرمانهای بلند حضرت امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسألت می نماییم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی