پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان به مناسبت رحلت جانسوز رهبر کبیر انقلاب و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان طی پیامی فرا رسیدن سی و یکیمن سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را به تمامی عاشقان و رهروان ولایت تسلیت گفت: متن پیام به شرح ذیل است .

امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است” و تا تاریخ زنده است راه و اندیشه ایشان زنده خواهد ماند.

مقام معظم رهبری  حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی(

در تقویم هر ملتی روزهایی وجود دارد که به دلیل اوج همدلی و هم صدایی مردمانش، ارزشمند و به یاد ماندنی هستند و در تاریخ کشور ما ۱۵خرداد یکی از آن روزهاست که امام راحل(ره) آن را بسیار ارزشمند دانستند و ۱۴ خرداد روز هم صدایی ملتی است که در سوگ امام و پیشوای خود صاحب عزا شدند.

امام خمینی(ره) با سلوک علمـی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید؛ جفاها دید اما با ثبات قدم، روشنگری و تبیین راه درست و نادرست، گام در راه امام آزادگان ابا عبدالله الحسین (ع) گذاشت تا رهروانش نه با اکراه بلکه با اختیار،مسیر فردوس برین گیرند.

از سوی دیگر، پانزدهم خرداد نیز یادآور پایمردی­ ها و دلاوری­ های آزاد مردانی است که با نثار خون خویش نقطه عطفی در مبارزات مردم ایران علیه نظام ستم­شاهی به وجود آوردند .به روان پاک شهیدان راه آزادی و انقلاب درود می­فرستیم.

اینک در آستانۀ سی و یکمین سالگرد بزرگداشت نور و پنجاه و هفتمین سالروز قیام مردمی ۱۵ خرداد سال ١٣۴٢ که سرآغاز نهضت بیداری ملت ایران و گویای پیوند ناگسستنی مردم با آرمان های الهی است، با ادای احترام به ساحت پاک حضرت امام خمینی (ره) و شهدای اسلام و آرزوی سلامتی وجود زعیم عالیقدر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) از درگاه حضرت احدیت، محافظت از نهضت خمینی کبیر (ره) را تا ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) مسئلت دارد.

انشاءالله ما مردم ولایت مدار ایران اسلامی بار دیگر بر تداوم راه و اندیشه تابناک امام و پیروی از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تأکید خواهیم نمود.

دانشگاه نیز از منظر معمار کبیر انقلاب، مبدأ هر گونه تغییر و تحول در جامعه است. امید می ­رود دانشگاهیان عزیز در سایه خودباوری و پشتکار، روشنگری و بیان حقایق منشأ خیر و برکت فراوان باشند و در راه معرفی و ترویج اندیشه­ های متعالی، اهداف و زوایای زندگی پربرکت آن بزرگوار به نسل حاضر و آینده گام بر دارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والامقام ۱۵ خرداد را به مردم شریف لارستان بزرک، پرسنل، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تسلیت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان خواهانم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده

علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان