پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم پیامی صادر نمودند. متن پیام به شرح ذیل است:

السلام علیک یا ثارالله وابن ثاره

محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. امام خمینی (ره)

با آغاز ماه محرم، صحنه کربلا و حماسه تاریخی سالار شهیدان که لحظه به لحظه آن درس بزرگی از ایمان، مقاومت، شجاعت، از خودگذشتگی، ایثار و جوانمردی بود، از نظر می گذرد.

محرم می‌آید تا آوای فداکاری و مقاومت در برابر بیداد را در جهان هستی طنین افکند، طلسم استبداد و استکبار را در هم شکند و به ناامیدی در برابر مستبدان و زورگویان خاتمه دهد.

آمده بود تا سجاده ای بگستراند به گستره کربلا، وضویی سازد از خون و نمازی بخواند به عظمت عاشورا و اینک این حسین(ع) است که زیر باران تیرها نماز وصل را قامت بسته است.

امروز نیز ضرورت دارد دانشگاهیان ما در جهت تعمیق آموزه های والای نهضت حسینی در جامعه و ترویج ارزشهای اسلامی و اخلاقی حرکتی در خور شأن و جایگاه این نهضت داشته باشند که بی تردید این اقدام می تواند راهگشای بسیاری از مسائل و مشکلات کنونی باشد.

اینجانب فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش را به همه شیفتگان آن حضرت به‌ویژه دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تسلیت عرض می‌نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی