پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به ‌مناسبت درگذشت وحید چراغی دانشجوی رشته پرستاری ورودی ۹۳

دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پی درگذشت “وحید چراغی” دانشجوی رشته پرستاری ورودی ۹۳ پیام تسلیتی صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

انا لله و انا الیه راجعون

در گذشت نابهنگام، تأسف برانگیز و جانسوز آقای ” وحید چراغی” دانشجوی عزیز رشته پرستاری ورودی ۹۳ دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) علوم پزشکی لارستان، جامعه دانشگاه لارستان را ‏بسیار اندوهگین و داغدار کرد.‏

اینجانب ضمن ابراز تاسف و همدردی از طرف خود و دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی لارستان، این ضایعه ناگوار را به خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی