Home » Uncategorized » پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«محیط دانشگاه باید محیط اسلامی باشد؛ محیطی برای رشد انسان طراز اسلام؛ انسانی که الگویش فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیهاست.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۲۵ آذر ۱۳۷۱)

سوم جمادی‌الثانی بنا به روایات پیروان مکتب متعالی شیعه، سالروز شهادت ام ابیها، صدیقه‌ی طاهره، دختر پیامبر و مادر امامت، همسر گرانقدر امیرالمومنین(ع) حضرت فاطمه زهرا (س) است. بزرگ بانویی که جنبه های مختلف پارسایی، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ اسلام ثبت کرد. آن بانوی مکرم همواره اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی در اموری همچون همسرداری، تربیت فرزند، خانه داری، روابط اجتماعی و به ویژه امر حجاب می باشند. در کنار سیره عملی و سبک زندگی، جریان شهادت ایشان نیز آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت پاره تن پیامبر (ص) و الگوی زنان عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، به تمامی دانشگاهیان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت، به ویژه محضر مبارک حضرت امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری مد ظله العالی تسلیت عرض می نمایم. امید است در این ایام خداوند منان توفیق تفکر و تعمق در سیره زندگانی بزرگان دین مبین اسلام را به ما عطا فرماید.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی