Home » اخبار و رویدادها » پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به معاونت استاندار و فرماندار ویژه لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی درگذشت مادر مهندس جلیل حسنی معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه لارستان را تسلیت گفتند. در متن این پیام آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

برادر ارجمند جناب آقای مهندس جلیل حسنی، معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه لارستان، با کمال تأسف و تأثر مطلع شدم مادر ارجمندتان به رحمت ایزدی شتافتند. درگذشت ایشان را به جنابعالی، خانواده محترم و دیگر بازماندگان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال علو درجات و طلب آمرزش و رحمت واسعه الهی جهت آن مرحومه مغفوره و برای جنابعالی و سایر بازماندگان، صبر و اجر جزیل مسئلت دارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی