Home » اخبار و رویدادها » پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی در پی درگذشت پرسنل دانشکده پرستاری حضرت زینب (س)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی درگذشت مرحوم « علیرضا خدادادی » پرسنل خدوم دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) را تسلیت گفتند. در متن این پیام آمده است:

” انا لله و انا الیه راجعون “

و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های‌ دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می‌دهد کـه در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید. اینجانب درگذشت پرسنل خدوم « مرحوم علیرضا خدادادی » را بـه خانواده محترم آن عزیز درگذشته ، کارکنان محترم دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) و دیگر بازماندگان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال علو درجات و طلب آمرزش و رحمت واسعه الهی جهت آن مرحوم مغفور و سایر بازماندگان، صبر و اجر جزیل مسئلت دارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی