پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی به مناسبت سالروز ارتحال امام‌خمینی (ره)

پیام تسلیت معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی به مناسبت سالروز ارتحال امام‌خمینی (ره) دکتر زهرا کشتکاران در پیامی فرا رسیدن سالروز ارتحال امام‌خمینی تسلیت گفت.

متن پیام صادره به این شرح است:

در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با احساس تکلیفی خطیرتر از گذشته ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره) ، مقام عظمای ولایت حضرت آیت ا…خامنه ای مدظله العالی و شهدای انقلاب اسلامی، این مصیبت عظما را به‌تمامی ملت شریف ایران، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و دوستداران و پیروان آن حضرت در سراسر جهان تسلیت عرض می‌نمایم.