پیام سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پی شهادت دانشمند هسته ای شهید دکتر محسن فخری زاده

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی شهادت مظلومانه دانشمند هسته ای کشورمان شهید دکتر محسن فخری زاده را تسلیت گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

« وَ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ الله فَلَنْ یُضِلَّ أَعْمالَهُمْ»

و آنان که در راه خدا کشته شدند خدا هرگز اعمالشان را ضایع نگرداند. (محمد: ۴)

شهادت دانشمند نخبه ی کشورمان، شهید دکتر محسن فخری زاده، اندوه دیگری بر دل دوستداران دانش و متعهدان به پیشرفت ایران اسلامی نهاد. ترور علمی، لکه ننگ دیگری بر دامان مدافعان دروغین حقوق بشر و سند راستی و درستی آرمان ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است.  با تمام سنگ اندازی ها و تلاش های مزورانه دشمنان، بحمداله جهاد علمی در عرصه ی کشور جاری و ساری است و دانشمندان و فرهیختگان ایرانی به پشتوانه ایمان و تلاش، همچنان پیشتاز در عرصه ی علم خواهند ماند و از حصار تحریم و تهدید به فراز توانمندی دست خواهند یافت.

بدیهی است استحکام بنیان علمی اندیشمندان کشور بارها به اثبات رسیده و این خصومت ها خللی در پیمودن راه پر افتخار سرافرازی ایران وارد نخواهد ساخت.

اینجانب ضمن اعلام محکومیت عمل ناجوانمردانه دشمنان، شهادت این عزیز را به خانواده دانشمند فرزانه و به جامعه ی علمی و دانشگاهی کشور و به عموم دوستداران و متعهدان نهضت علمی فراگیر به ویژه مقام معظم رهبری مد ظله العالی، تسلیت عرض می کنم و برای آنان صبر جزیل و برای شهید عزیزمان علو درجات اخروی را از خداوند متعال مسألت می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی