پیام معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت هفته جهانی سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر کشتکاران، سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی این دانشکده به مناسبت هفته جهانی سلامت پیامی را منتشر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

هفته اول اردیبهشت ماه از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است و این سازمان سالانه شعاری خاصی را برای آن معرفی می‌کند.

در سال ۲۰۱۹ میلادی سازمان بهداشت جهانی (WHO) شعار “مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت” را به عنوان شعار هفته سلامت انتخاب کرده تا کشورهای جهان در راستای تحقق اهداف این مهم اقدام کنند.

بدون تردید «هفتۀ سلامت» فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم سلامت و سهم آن در تحقق توسعۀ پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تأکید شود.

از طرفی این هفته فرصتی است تا بتوان با نگاه مجدد و بازنگری به توانمندی‌ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخ‌گویی منطقی و شایسته به مردم و بازتوانی مضاعف در قالب یک برنامۀ منسجم و کلان، همراه با سایر دستگاه‌های مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم، گام برداشت.

اینجانب از دانشجویان و اساتید محترم این دانشکده خواستارم تا با ارائه فعالیت‌های مشاوره‌ای و غربالگری به مردم بر اساس شعار روزهای هفته در عرصه سلامت و خدمت به مردم مشارکت نمایند.

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی

دانشکده علوم پزشکی لارستان