پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان همزمان با چهل و یکمین سالروز تشکیل بسیج مستضعفین با صدور پیامی فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

بسیج بزرگ‌ترین شبکه‌ی فرهنگی و اجتماعی و نظامی در همه‌ی دنیا است.

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۶ آذر ۹۸)

پنجم آذر سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نیروی پیشرو و خدمت رسان بسیج مستضعفین است. نیرویی که همواره بازوی توانمند جمهوری اسلامی در پیشرفت و اقتدار کشور بوده است. بسیج در اذهان جامعه، الگوی اخلاص، پاکی و فداکاری است که باید آن را حافظ دستاوردهای اخلاقی و فرهنگی انقلاب دانست.

بسیج سازمانی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل می کند. در دوره های مختلف انقلاب اسلامی ایران، از آغاز تاکنون هرگاه که نیروی وحدت،  همدلی و همراهی مردم در مسیر مقابله با مشکلات و یا رشد و توسعه کشور قرار گرفت، قدرت لایزال الهی نیز پشتیبان آن بود و اوج این حرکت عظیم، خالص و مردمی که با عشق به ذات باری تعالی و پیروی از رهبر کبیر انقلاب اسلامی شکل گرفت در بسیج مردمی این نهاد انقلابی در راستای مبارزه با کووید ۱۹ و با حضور پررنگ و خدمت مؤمنانه در طرح ضدعفونی معابر و محله ها، توزیع رایگان ماسک و همچنین توزیع مواد ضدعفونی کننده به افراد نیازمند، تجلی پیدا کرد.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از خدمات این نهاد مبتکر در الگوی سبک زندگی اسلامی ایرانی، فرا رسیدن هفته بسیج را به تمامی دریادلان بسیجی و کلیه دانشگاهیان محترم به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان فعال و فهیم در بسیج جامعه پزشکی دانشکده که در بحران کرونا، بسیجی وار خوش درخشیدند تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی