پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه ۹ دی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن سالروز حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت را گرامی داشت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«نُه دی دفاع از ارزش های انقلاب بود.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۶ دی ۱۳۹۶)

حماسه ۹ دی و حضور مردم حماسه ساز و ولایت مدار ایران اسلامی در راهپیمایی نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ نقطه ی عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرینی در افتخارات مردان و زنان ایران به شمار می آید. نهم دی ماه نماد عزت، استقلال و بصیرت مردمانی است که تا پای جان برای حفظ آرمان ها و ارزش های انقلاب ایستادند. در این روز تاریخی ملت همیشه در صحنه ی ایران، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان اسلام و نظام را مأیوس و ناامید نمود تا در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز بصیرت تبدیل به یوم الله و ماندگار شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی، توفیقات روز افزون مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی به ویژه دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان متعهد به ارزش های والای انقلاب را در سایه عنایات امام عصر (عج) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری مد ظله العالی از خداوند سبحان خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی