پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن نخستین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن نخستین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی تسلیت گفتند. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
«با رفتن سردار شهید قاسم سلیمانی به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد.»
مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۱۳ دی ۱۳۹۸)

اکنون یک سال از شهادت سردار دل ها، مرد میدان و محبوب ایران و جهان اسلام می گذرد. کسی که حتی نامش پیوسته لرزه به جان دشمنان اسلام می انداخت. دشمنی که بزدلانه در بامداد چنین روزی مظلومانه او را فرسنگ ها دور از وطن، به درجه رفیع شهادت رسانید.
نامش هم وزن مکتبی متعلق به سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزهای ایران بزرگ بود. اینک نام و یاد او و نیز خدمات و جهادهای مخلصانه او در سراسر پهنه هستی فراموش ناشدنی است. شهادت، بی گمان تنها چیزی بود که می توانست پاداشی برای تلاش های بی وقفه و خستگی ناپذیر سردار حاج قاسم سلیمانی باشد.
دشمنان کوردل بدانند ما همواره قدردان امنیت به دست آمده از خون شهیدان خویش هستیم و در راستای به تحقق پیوستن آرمان های الهی سردار خوبی ها و پیرو راه پر فروغ سلیمانی عزیز،  بی گمان حاج قاسم های بسیار زیادی سر بر خواهند آورد تا راه آن فرمانده بزرگ را ادامه دهند.
اینجانب، ضمن گرامیداشت نخستین سالروز شهادت آن عزیز سفر کرده، این درجه رفیع انسانیت را که قله های نور و ایمان را طی کرده و به منزلگاهی ابدی پیوسته، خدمت خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی و بخصوص مقام معظم رهبری مد ظله العالی تبریک و تسلیت عرض نموده و از دانشگاهیان به ویژه اساتید معزز توفیق تربیت دانشجویانی در تراز آن شهید عزیز خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی