Home » اخبار و رویدادها » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد که امسال مقارن با ایام شهادت حضرت امام صادق (ع) موسس مذهب جعفری شده است را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«امام میراث فرهنگی نیست؛ سخن امام و راه امام و فکر امام و نفَس امام زنده است؛ با این چشم به امام نگاه کنید و از او بیاموزید.»

مقام معظم رهبری مد ظله العالی (۱۴ خرداد ۱۳۹۶)

چهاردهم و پانزدهم خرداد، در حافظه جمعی مردم شریف ایران با نام بزرگ‌مردی گره خورده است که با رهبری حکیمانه خود توانست فصلی تازه را در تاریخ ایران رقم بزند. مردی آزاده که پس از سال‌ها مجاهدت و رهبریِ اندیشمندانه یکی از بزرگترین نهضت‌های معاصر جهان، به ملکوت اعلی پیوست و جهان اسلام را غرق عزا و ماتم کرد.

عبد صالحی که در صحیفه نور خود را مفتخر به مذهب «جعفری» دانست که فقه آن امام معصوم یکی از آثار آن دریای بی پایان است.

نیمه خرداد، موعدی ارزشمند است تا همه ما بار دیگر با آرمان های والای خمینی کبیر (ره) تجدید میثاق کرده و با وحدت و همدلی و تبعیت از فرامین نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برای آبادانی انقلاب اسلامی ایران، همراه و همصدا شویم.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال آن عالم فرزانه و همچنین قیام پانزده خرداد، تداوم مسیر در عمل به منویات امام راحل و آرمان های شهدای آن واقعه خونین را به ویژه برای جامعه دانشگاهی علوم پزشکی لارستان، خواهان و خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی