پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز پزشک

Home » اخبار و رویدادها » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن روز پزشک را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«یا من اسمه دواء و ذکره شفاء»

یکم شهریور، زادروز دانشمند بزرگ و طبیب نامور ایرانی ابوعلی سینا، روز انسان‌های والامقامی است که با کسب علم و دانش پزشکی، ملبس به جامه ی انسانیت، حکمت و اخلاق، عمر پر بار خود را نثار جامعه ی بشری می نمایند. این روز فرصت مناسبی است تا از تلاش‌های خالصانه و ایثارگرانه ی پزشکان ایران اسلامی در طی قریب به هجده ماه مبارزه با همه گیری ویروس منحوس کرونا مورد تقدیر ویژه قرار گیرد. پزشکانی که همواره ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه الطاف الهی التیام می بخشند.

اینجانب ضمن عرض تبریک و تهنیت فرارسیدن روز پزشک به همکاران دلسوز جامعه ی پزشکی، از درگاه خداوند رحمان، سرافرازی و توفیق روزافزون همه ی پزشکان عالیقدر را مسالت می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی