پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز کارمند

Home » اخبار و رویدادها » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن روز کارمند را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«أُوصِیکُمَا بِتَقْوَی اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ»

شمارا به تقوای الهی و نظم در کارهایتان توصیه می کنم. (نهج البلاغه: نامه ۴۷)

دانشکده علوم پزشکی لارستان به عنوان یکی از نمادهای آموزش عالی در جنوب کشور، خانواده‌ای است متشکل از استادان، دانشجویان، مسئولان و کارمندانی که همدل و همراه یکدیگر، زمینه رشد و تعالی روزافزون دانشکده را فراهم می‌آورند.

بر این مبناست که موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشکده علاوه بر جدّ و جهد اساتید و مسئولان و دانشجویان دانشکده مرهون تلاش های تمام کارکنان و کارمندان متعهد و کاردان دانشکده است که هر یک به سهم خود در این توفیقات نقش بسزایی دارند؛ همکاران و همراهانی که با تخصص و تعهد اخلاقی و حرفه‌ای خود، همدل و همراه با سایر اعضای این خانواده، دانشکده را گام به گام به پیش می‌رانند.

اینجانب فرارسیدن روز کارمند را به همه همکاران و همراهان گرامی، تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم در این هفته که همزمان با سالروز شهادت الگویان ماندگار عرصه خدمت و جهاد، شهیدان رجایی و با هنر به نام هفته دولت مزین شده است با همکاری و همراهی همدیگر بتوانیم در عمل به تکالیف خود در قبال دانشجویان و جامعه عزیزمان موفق‌ و سربلند باشیم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی