پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت هفته دفاع مقدس

Home » Uncategorized » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«إنَّ الجِهادَ بابٌ مِن أبوابِ الجَنَّهِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخاصَّهِ أولیائِهِ»

جهاد دری از درهای بهشت است که خداوند آن را بر روی اولیای خاص خود گشوده است. (نهج البلاغه: خطبه ۲۷)

پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله ی افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.

دفاع مقدس یادآور حماسه‌ها، ایثار و از جان گذشتگی مردمانی است که در دفاع از سرزمین خویش، لحظه‌ای درنگ نکردند و در این راه از هر آنچه داشتند گذشتند و بی دریغ از نثار مال و جان، هشت سال در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح و حامیان جهانی او ایستادند و سرانجام، سرافراز و سینه ستبر، دشمن را از خاک خویش راندند و پوزه او را به خاک مالیدند.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و در شرایط حساس کنونی شهدای مدافع سلامت و تبریک ویژه این ایام که مقارن با آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است؛ توفیقات روزافزون همگی همکاران ارجمند به ویژه دانشجویان گرامی و نو ورود را در سایه برکات خون شهدا و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواستار و امید آن دارم تداوم دهنده این مسیر روشن تا اتصال به حکومت منجی عالم (عج) باشیم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی