پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرا رسیدن اغاز امامت حضرت مهدی (عج)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی مناسبت فرا رسیدن اغاز امامت حضرت مهدی (عج) را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

نهم ربیع الاول، روز ولایت عهدی و سرآغاز بیعت با حجت خدا بر روی زمین، حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه شریف) و روز تجلی حاکمیت مستضعفان بر جهان و روز نوید دهنده شکست دشمنان و روز شادی شیعیان در تاجگذاری امام زمان(عج) است.

اینجانب این روز معنوی و الهی را که تضمین کننده عدالت، صلح، آزادی و مساوات بر روی کره خاکی است، به همه مسلمانان جهان، محبان و شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) تبریک و تهنیت و شادباش عرض می‌کنم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی