پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز ولایت امام مهدی(عج)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز ولایت حضرت مهدی(عج) پیامی صادر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

«بَقِیَّهُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ»

آنچه خداوند برای شما باقی گذارده، برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید! (سوره هود: ۸۶)

نهم ربیع الاول؛ سالروز شهادت امام در بند دستگاه ظلم و جور حضرت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت و ولایت آخرین ذخیره الهی از سلاله پاک نبی مکرم اسلام(ص)، حضرت بقیه‌الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف به لحاظ تأثیر عمیق و ماندگارش در حیات اعتقادی شیعیان نقطه ی عطفی در تاریخ تشیع به شمار می‌رود. امام حسن عسکری(ع) همواره تحت نظر در زندان های طاغوت عصر خود بود ولی با وجود همه فشارها و نظارت های بی وقفه دست از فعالیت در جهت حفظ اسلام و مبارزه با افکار انحرافی برنداشت تا در این مسیر به شهادت رسید و با شهادت ایشان امامت و ولایت امام عصر(عج) آغاز گردید.

در این میان، مذهب شیعه این افتخار را دارد که گوی سبقت را از دیگران ربوده و عشق به ولایت و امامت را رمز حیات و بقای خویش قرار داده است، اما حقیقت بزرگتری وجود دارد و آن وجود شریف امام زمان، مهدی موعود(عج) است که شاید بتوان گفت بالاترین و عمیق‌ترین عنوان همان است که قرآن کریم از ایشان یاد نمود؛ و آن «بقیه الله» است.

امام عصر انتهای تجلی خداوند و حسن ختام عالم و همه ادیان است، ایشان در میان مظاهر تجلی حق تعالی، آخرین گوهری است که مظهر همه صفات و اسمای الهی است و می‌توان گفت همان‌طوری که نبی مکرم اسلام(ص)، مظهر تام انبیا و شریف‌ترین گوهر نبوت بود، وجود شریف قائم آل محمد نیز تجلی تام امامت و اوصیای الهی است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) به پیشگاه مقدس امام زمان (عج)، آغاز ولایت و امامت حضرت مهدی(عج) را به نایب بر حق آن امام عزیز، مقام معظم رهبری مدظله العالی و همه شیعیان جهان خصوصاً اساتید گرامی، دانشجویان عزیز  و کارکنان معزز دانشکده علوم پزشکی لارستان تبریک عرض می نمایم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی