پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز جهانی هوشبری

Home » اخبار و رویدادها » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز جهانی هوشبری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن روز جهانی هوشبری را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بدینوسیله روز ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر ماه و روز جهانی هوشبری را به اساتید محترم و دانشجویان عزیز رشته تحصیلی هوشبری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان تبریک عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان سلامتی و بهروزی این عزیزان را مسئلت دارم .

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی