Home » اخبار و رویدادها » پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت هفته فرا رسیدن میلاد پرشکوه خاتم انبیاء حضرت محمد(ص) و هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان ،دکتر زهرا کشتکاران، معاونت محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی فرارسیدن میلاد پرشکوه خاتم انبیاء حضرت محمد(ص) و هفته وحدت را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

ماه ربیع الاول یاد آور میلاد آخرین رسول خدا و پیامبر صلح و دوستی است که به حقیقت فصلی برای عمل به سیره آن مقام آسمانی بوده و هفته وحدت بی تردید نماد و پیام صلح و دوستی برای پیروان راستین و حقیقی دین و مکتب انسان ساز اسلام است .
سیره‌ی رسول اکرم -صلّی الله علیه وسلّم- سیره‌ی عملی انسان کامل است. پرداختن به زندگی، منش، دوستی و اصول عملی زندگی پیامبر در واقع پرداختن به گنجینه‌ای بس گرانبهاست و یاد آن حضرت و سیره‌ی ایشان، جلوه‌ی تمام عیار حقیقت است و درود بر او، پاداش و اجر فراوانی را به همراه دارد.
بی‌شک پیامبر رحمت در سیره و سلوک، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و وحدت و همدلی را بین مسلمین در پرتو چنگ زدن به حبل‌الله، چراغ راه هدایت قرار دادند .
اینجانب فرا رسیدن میلاد پرشکوه خاتم انبیاء حضرت محمد(ص) و هفته وحدت که نماد برادری و برابری مسلمانان جهان است را به خانواده معزز دانشکده علوم پزشکی لارستان و تمام دانشجویان عزیز این دانشکده تبریک و تهنیت عرض می کنم و از پیشگاه احدیت عظمت روزافزون مسلمین جهان را توأم با انسجام اسلامی خواستارم.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی