کارخانه تولید مواد غذایی در لارستان پلمپ شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پی بازرسی ها و بررسی های انجام شده توسط تیم بازرسی معاونت غذا و دارو دانشکده، یک کارخانه تولید مواد غذایی در لارستان به علت عدم رعایت شرایط فنی و بهداشتی، پلمپ گردید.

مهندس وحید غفاری، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده در این خصوص افزود: پیرو چندین مرحله بازرسی از این شرکت تولیدی طی ۶ ماه گذشته و ارسال اخطاریه های متعدد جهت پیگیری و رفع نواقص بهداشتی، با توجه به عدم اقدام مناسب از سوی آن واحد و تولید محصول در شرایط نامناسب بهداشتی، خطوط تولید شرکت یاد شده تا زمان رفع نواقص، پلمپ و کلیه محصولات تولیدی، توقیف گردید.