کارگاه آشنایی با روشهای طراحی سوال و ارزشیابی دانشجو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ” کارگاه آشنایی با روشهای طراحی سوال و ارزشیابی دانشجو ” در روز دوشنبه و سه شنبه مورخ   ۱۷و ۱۸ تیرماه ۹۸ درسالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه ۳۵ نفر از اساتید با انواع روش های ارزشیابی دانشجو و همچنین نحوه طراحی سوال در آزمون های تئوری و عملی آشنا شدند.

گفتنی است این کارگاه توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان به برگزار شده است. ملیحه پورکیانی سرپرست مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت : توانمند سازی اساتید یکی از مهمترین راهکارهای پیشرفت و توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه ها است. زیرا شاهراه انتقال داده های علمی به دانشجویان، اساتید محترم دانشگاه هستند.

گفتنی است دکتر گندمکار و دکتر خباز مافی نژاد به عنوان مدرسین این کارگاه موارد آموزشی را به اعضای شرکت کننده آموزش دادند.