کارگاه تعهد حرفه ای با تأکید بر محور تعالی به صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز یکشنبه مورخ ۱۱ خرداد ماه به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده، کارگاه تعهد حرفه ای با تأکید بر محور تعالی جهت اساتید هیئت علمی به صورت مجازی برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه،  دکتر زهرا شاهواری  عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و نماینده سابق رفتار حرفه ای پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح مباحث تعهد حرفه ای در علوم پزشکی پرداخت.

گفتنی است این کارگاه، اولین کارگاه مجازی توانمندسازی اساتید در دانشکده است که مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی به صورت مستقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار نموده است.