کارگاه تفسیر تصاویر رادیولوژی توسط کمیته دانشجویی برگزار شد

Home » اخبار و رویدادها » کارگاه تفسیر تصاویر رادیولوژی توسط کمیته دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، کارگاه تفسیر تصاویر رادیولوژی به همت کارگروه برگزاری کارگاه کمیته دانشجویی دانشکده پرستاری و با تدریس خانم مرضیه کشاورز عضو هیات علمی این دانشکده جهت دانشجویان رشته های پرستاری و اتاق عمل برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه کسب توانایی تشخیص و تمایز تصاویر مختلف رادیولوژی از هم و تفسیر مقدماتی گرافی های رادیولوژی، سی تی اسکن، ام آر آی و سونوگرافی بود. در این جلسه فیلم های نحوه تصویربرداری رادیولوژی و سی تی اسکن به همراه تصاویر مختلف رادیولوژی، سی تی اسکن و ام آر آی برای دانشجویان نمایش داده شد و دانشجویان با نحوه تفسیر این تصاویر آشنا شدند. در انتها به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.

لینک کارگاه ضبط شده به شرح زیر می باشد: