کرسی آزاد اندیشی با موضوع “دست های چدنی، دستکش های مخملی” برگزار می شود

معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی با همکاری فرهنگسرای نهاد رهبری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در نظر دارد به مناسبت روز دانشجو و ۱۶ آذر کرسی آزاد اندیشی با موضوع “دست های چدنی، دستکش های مخملی” (بررسی چرایی و چگونگی ترور و تروریسم؛ وظیفه ی نخبگانی، دانشجویی، خواص و عموم مردم) به صورت وبینار برگزار نماید.

این برنامه با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی اصغر نمازی مسئول محترم فرهنگسرای نهاد رهبری دانشکده علوم پزشکی لارستان در روز دوشنبه مورخ ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۹ راس ساعت ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

لذا از کلیه دانشگاهیان محترم دعوت به عمل می آید با استفاده از نرم افزار Adobe connect و از طریق لینک Vc.larums.ac.ir/farhangi در برنامه شرکت نمایند.