۱۶ آذر فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، ۱۶ آذر را فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز دانستند و با صدور پیامی ضمن پاسداشت روز دانشجو، یاد و خاطره شهدای مبارز برابر استکبار در سال ۱۳۳۲ را گرامی داشتند.

بسمه تعالی

در نظام جمهوری اسلامی، دانشجو باید بارزتر از دیگر دانشجویان در هر جای دیگر دنیا، نقش داشته باشد.       مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است. دانشجو، اقیانوسی موج خیز از عطش دانش و تشنگی معرفت است که همیشه با نشاط و افتخار به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد.
شانزدهم آذر، نماد حق طلبی و آزادیخواهی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم ، اختناق واستبداد است. این روز تاریخی یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر مستبدین ظالم سپر کردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند و سرآغاز تشکیل جنبشی تأثیر گذار در مسیر استکبار ستیزی  و آزادیخواهی ملت ایران شدند.
شهادت  دانشجویان مبارز  شهید مهدی شریعت رضوی،  شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا که خون خود را در راه استکبار ستیزی و سربلندی ایران عزیز نثار کردند، شروعی برای مبارزه با استبداد و استکبار بود.
دانشجویان گرامی، در زمان حال وظیفه تک تک اعضاء جامعه علمی کشور بویژه قشر دانشجویی ایران عزیز حرکت آگاهانه و یکپارچه با پیش آهنگی علمی پزوهشی و تولید علم و جنبش نرم افزاری در راستای تحقق آرمان ها و اهداف راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو را  به ملت گرانقدر ایران، دانشگاهیان ارجمند به ویژه دانشجویان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم دانشجویان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.

معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی